Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Rice
- 1200 g water
- 200 g brown rice
Vegetable sausages
- 150 g rolled oats
- 50 g fresh mushrooms
- 200 g firm tofu, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 80 g semi sundried tomatoes, drained
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp soy sauce
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh sage, leaves only
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 1 tsp xanthan gum (see Tips)
- 2 - 4 tbsp oil, for frying
- tomato sauce, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1812.2 kJ / 431.5 kcal
- Proteína
- 13.5 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 19.1 g
- Gordura saturada
- 3.2 g
- Fibra
- 9.5 g
- Sódio
- 613 mg
Receitas alternativas
Savoury tofu quiche
1h 30min
Millet cashew stir-fry
30min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Baked beans
13 Std. 25 Min
Vegan mayonnaise
15min
Cashew cheddar cheese
3h 10 min.
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Plant-based parmesan
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Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Vegan walnut and black bean burger
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