
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Rice
- 1200 g water
- 200 g brown rice
Vegetable sausages
- 150 g rolled oats
- 50 g fresh mushrooms
- 200 g firm tofu cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g zucchini cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g brown onion cut into quarters
- 80 g sun dried tomatoes drained
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp soy sauce
- 2 sprigs fresh rosemary leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 10 sprigs fresh sage leaves only
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 1 tsp xanthan gum (see Tips)
- 2 - 4 tbsp oil for frying
- tomato sauce to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 431.5 kcal / 1812.2 kJ
- Proteína
- 13.5 g
- Gordura
- 19.1 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Fibra
- 9.5 g
- Gordura saturada
- 3.2 g
- Sódio
- 613 mg
Receitas alternativas
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Jackfruit nuggets
1h 40min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan gravy
40min
Vegan mayonnaise
15min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min