Dispositivos e acessórios
Zucchini pistachio loaf
Preparação 10min
Total 1h 30min
16 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped, plus extra for sprinkling2 tbsp
-
almonds (activated, roasted or raw - see Tips)220 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces350 g
-
eggs4
-
milk of choice (see Tips)70 g
-
chia seeds30 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt (optional - see Tips)½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.2 g
Energia
828 kJ /
197.1 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1h 10min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Coconut oat biscuits
45min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1h 10min
Peanut butter banana ice cream
10min
Carrot cake bliss balls
40min
Pumpkin loaf
1h 45min
Spinach and feta muffins
40min