Dispositivos e acessórios
Thai Curry Noodles
Preparação 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cilantro (approx. 25 sprigs)½ oz
-
rice noodles (Pad Thai style)8 oz
-
hot water to cover and soak noodles
-
coconut oil1 oz
-
onions halved4 oz
-
garlic clove1
-
coconut milk (approx. 1 can)13 oz
-
water4 oz
-
Thai red curry paste4 oz
-
soy sauce½ oz
-
coconut sugar optional2 tsp
-
red bell peppers sliced (¼ in.) then halved4 oz
-
yellow bell peppers sliced (¼ in.) then halved4 oz
-
snow peas halved lengthways4 oz
-
½ oz rice wine vinegarlime juice½ oz
-
toasted sesame seeds2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
461.7 mg
Proteína
10.5 g
Energia
2394.1 kJ /
572.2 kcal
Gordura
24.9 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
19.6 g
Hidratos de carbono
69.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Midweek Meals
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Longevity Noodles
40 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 Std. 30 Min
Mild Thai Green Curry
50 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetarian Chili
50 Min