Eggplant and Tomato Pasta
TM6 TM5

Eggplant and Tomato Pasta

3.6 (53 avaliações )

Ingredientes

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 1 oz olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 4 oz yellow onions, quartered
  • 21 oz ripe tomatoes, cut into pieces (¾ in.)
    ou 21 oz canned whole tomatoes
  • 1 tsp Italian seasoning
  • 1 ½ tsp salt, or to taste
  • ½ tsp ground black pepper, or to taste
  • 1 tsp sugar
  • 16 oz eggplant, cut into pieces (¾ in.)
  • 12 oz dried pasta, eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
  • 24 ½ oz water
  • 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)

Nutrição
por 1 portion
Energia
2146 kJ / 513 kcal
Proteína
19 g
Hidratos de carbono
85 g
Gordura
13 g
Fibra
10 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas