Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
TM6 TM5

Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna

4.2 (18 avaliações )

Ingredientes

  • 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 5 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 45 oz water, divided
  • 2 tsp salt, divided
  • 6 oz dried lasagna pasta
  • 2 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 oz carrots, cut into pieces
  • 2 oz celery, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 10 ½ oz eggplant, diced (½ in.)
  • 18 oz canned crushed tomatoes
  • 9 oz ricotta cheese

Nutrição
por 1 portion
Energia
1820 kJ / 435 kcal
Proteína
19 g
Hidratos de carbono
47 g
Gordura
20 g
Gordura saturada
8 g
Fibra
7 g
Sódio
954 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas