Dispositivos e acessórios
Žampiony v octu
Preparação 5min
Total 35min
4 porce
Ingredientes
-
250 gramů žampiónů na plátky
-
3 špetky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
50 gramů octa vinného, 6%
-
1 - 2 stroužky česneku
-
6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Proteína
2.3 g
Energia
558 kJ /
134 kcal
Gordura
12.9 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tapas
11 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Rajčatový džus
5min
Sváteční čokoládová zmrzlina s ricottou
4h 20min
Kachní paštika s olivami
2h 40min
Krvavá Mary
5min
Gulášová polévka s balzamikem
1h 30min
Lišková polévka
1h 40min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Mango lasi pralinky
Nenhuma avaliação
Fazolová polévka s klobásou
35min
Cibulová polévka
1h 10min