Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 gramů žampiónů, na plátky
- 3 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 gramů octa, vinného, 6%
- 1 - 2 stroužky česneku
- 6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 558 kJ / 134 kcal
- Proteína
- 2.3 g
- Hidratos de carbono
- 1.2 g
- Gordura
- 12.9 g
- Fibra
- 1.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chlebová pivní polévka
30 min
Rybí rolky s houbovou náplní
Nenhuma avaliação
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Nenhuma avaliação
Sezamové pesto
10 min
Houbový dip s vlašskými ořechy
5 min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Nenhuma avaliação
Houbové placky
45 Min
Salsa s chilli a ananasem
Nenhuma avaliação
Rybí guláš s krevetami
45 Min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Nenhuma avaliação
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45 min
Parmazánová polévka s rýží
25 min