
Dispositivos e acessórios
Dip ze sýru feta se zeleninou
Preparação 10min
Total 15min
6 porcí
Ingredientes
-
4 snítky kopru, čerstvého
-
1 stroužek česneku
-
200 gramů sýru feta
-
40 gramů olivového oleje
-
citrónová šťáva z 1/2 citrónu
-
500 gramů mrkve na klínky
-
1 salátová okurka na klínky
-
1 svazek ředkviček, červených na klínky
-
5 stonků řapíkatého celeru na kousky
-
ledový salát na kousky
Nutrição por 1 porce
Energia
197.7 kcal /
827.8 kJ
Proteína
7.4 g
Gordura
14.2 g
Hidratos de carbono
9.9 g
Fibra
3.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

55 minut
10 Receitas
República Checa
República Checa