Double ginger and pear cake
TM6 TM5 TM31

Double ginger and pear cake

3.9 (11 avaliações )

Ingredientes

Caramel

  • 50 g salted butter
  • 100 g dark brown sugar
  • 4 pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways

Ginger cake

  • 6 pieces stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
  • 125 g salted butter
  • 250 g golden syrup
  • 50 g stem ginger syrup (from stem ginger jar)
  • 1 ½ tbsp ground ginger
  • ¾ tsp ground cinnamon
  • 150 g dark brown sugar
  • 375 g self-raising flour
  • 1 ½ tsp bicarbonate of soda
  • 3 eggs
  • 360 g full cream milk

Nutrição
por 1 portion
Energia
1480.6 kJ / 352.5 kcal
Proteína
5.1 g
Hidratos de carbono
56.9 g
Gordura
11.2 g
Gordura saturada
6.8 g
Fibra
2.7 g
Sódio
426.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas