Dispositivos e acessórios
Double ginger and pear cake
Preparação 35min
Total 1h 35min
16 portion
Ingredientes
Caramel
-
salted butter50 g
-
dark brown sugar100 g
-
pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways4
Ginger cake
-
stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)6 pieces
-
salted butter125 g
-
golden syrup250 g
-
stem ginger syrup (from stem ginger jar)50 g
-
ground ginger1 ½ tbsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
dark brown sugar150 g
-
self-raising flour375 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
eggs3
-
full cream milk360 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
426.7 mg
Proteína
5.1 g
Energia
1480.6 kJ /
352.5 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
56.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration cakes
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Panforte
1h 30min
Lemon meringue pie
3h
Lemon cake
2h
Shortcrust pastry
5min
Quince paste
4h 10min
Lemon delicious
1h 5min
Cardamom and lime syrup cake
1h 35min
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Orange and almond cake
2h 20min
Classic lemon tart
3h 10min