Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Caramel
- 50 g salted butter
- 100 g dark brown sugar
- 4 pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways
Ginger cake
- 6 pieces stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
- 125 g salted butter
- 250 g golden syrup
- 50 g stem ginger syrup (from stem ginger jar)
- 1 ½ tbsp ground ginger
- ¾ tsp ground cinnamon
- 150 g dark brown sugar
- 375 g self-raising flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 3 eggs
- 360 g full cream milk
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1480.6 kJ / 352.5 kcal
- Proteína
- 5.1 g
- Hidratos de carbono
- 56.9 g
- Gordura
- 11.2 g
- Gordura saturada
- 6.8 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 426.7 mg
Receitas alternativas
Fruit scones
30 min
Gluten free fruit mince pies
1 godz. 15 min
Christmas cake
196h 35 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Apple cake
1 godz.
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Lemon delicious
1h 5 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Orange and almond cake
2h 20min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min