Dispositivos e acessórios
Steak and kidney pudding
Preparação 30min
Total 3h 45min
6 portions
Ingredientes
Suet pastry
-
plain flour200 g
-
suet mix (see Tips)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
mustard powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cold water120 g
Steak and kidney filling
-
oil20 g
-
brown onion cut into halves1
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)600 g
-
lamb kidneys cut into quarters and white cores removed200 g
-
carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm)2
-
plain flour1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water100 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mushrooms cut into slices200 g
Assembly
-
butter for greasing
-
water2200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
492.3 mg
Proteína
27.4 g
Energia
2232.4 kJ /
531.5 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
13.8 g
Hidratos de carbono
32.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Suet pastry with thyme
25min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Carrot and swede mash
25min
Chicken and port pâté
1h 30min
Cream of tomato soup
25min
Shortcrust pastry
5min
Plum sauce
55min
Chilli and Apple Jelly
4h 15min
Chicken liver pâté
2h 20min
Steamed orange puddings
1h 25min
Shortcrust pastry with lard
35min
Shortbread
1h