Dispositivos e acessórios
Spelt pastry
Preparação 10min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
982.3 mg
Proteína
31 g
Energia
8828.2 kJ /
2110 kcal
Gordura
167 g
Fibra
21.4 g
Gordura saturada
103.6 g
Hidratos de carbono
140.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pastry
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
Date and nut balls
20min
Frangipane and apricot muffins
35min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Set and forget rice pudding
1h 10min
Kale mash
30min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10h 30min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Café-style banana bread
1h 45min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min
Portuguese bread
3h 30min