Dispositivos e acessórios
Spelt pastry
Preparação 10min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
982.3 mg
Proteína
31 g
Energia
8828.2 kJ /
2110 kcal
Gordura
167 g
Fibra
21.4 g
Gordura saturada
103.6 g
Hidratos de carbono
140.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pastry
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40min
Traditional minestrone
45min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Spooktacular snow cones
10min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Zucchini cheddar slice
45min