Dispositivos e acessórios
Spelt pastry
Preparação 10min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
982.3 mg
Proteína
31 g
Energia
8828.2 kJ /
2110 kcal
Gordura
167 g
Fibra
21.4 g
Gordura saturada
103.6 g
Hidratos de carbono
140.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pastry
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate Chip Cookies
50min
Homemade toasted muesli
30min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Triple chocolate muffins
20min
High protein brownies
20min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Easy marshmallows
4h 25min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Gingerbread Spice Mix
5min
Banana bread
1h 40min
Fresh jalapeño dip
5min
Traditional minestrone
45min