Dispositivos e acessórios
Plum and raspberry cobbler
Preparação 20min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
plums stones removed and flesh cut into 6 wedges700 g
-
raspberries (fresh or frozen)300 g
-
brown sugar (see Tips)1 ½ tbsp
-
orange juice2 tbsp
-
self-raising flour plus extra for dusting110 g
-
wholemeal spelt flour (see Tips)80 g
-
baking powder1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces (2-3 cm)90 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
eggs2
-
milk for brushing
-
pouring (whipping) cream to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
167.2 mg
Proteína
4.8 g
Energia
729 kJ /
173.5 kcal
Gordura
5.5 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
24.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Home-style sponge cake
2h 30min
Rice pudding
50min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Apple sauce
20min
Shortcrust pastry
5min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Sausage dogs
2h 5min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Zucchini slice
45min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Shortbread
1h