Dispositivos e acessórios
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Preparação 10min
Total 3h
12 slices
Ingredientes
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
478.9 mg
Proteína
4.4 g
Energia
932.6 kJ /
222.9 kcal
Gordura
1.2 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
49.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Gluten-free Bread
3h 20min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min