Versões compatíveis
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g psyllium husk
- 780 g warm water
- 3 tsp dried instant yeast
- 40 g honey
- 25 g apple cider vinegar
- 200 g brown rice flour, plus extra to dust
- 260 g buckwheat flour (see Tip)
- 200 g potato starch
- 3 tsp sea salt
- oil, to grease
- water, to spray
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 932.6 kJ / 222.9 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Hidratos de carbono
- 49.8 g
- Gordura
- 1.2 g
- Gordura saturada
- 0.3 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 478.9 mg
Receitas alternativas
Gluten-Free Bread
1h 50min
Buckwheat bread
2h 5 min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free baking powder
5min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min