Dispositivos e acessórios
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Preparação 10min
Total 3h
12 slices
Ingredientes
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
478.9 mg
Proteína
4.4 g
Energia
932.6 kJ /
222.9 kcal
Gordura
1.2 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
49.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free focaccia bread
1h
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Nut butter dressing
5min
Gluten-Free Seed Bread
1h 15min
Cashew pouring cream
35min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min