Versões compatíveis
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g psyllium husk
- 780 g warm water
- 3 tsp dried instant yeast
- 40 g honey
- 25 g apple cider vinegar
- 200 g brown rice flour, plus extra to dust
- 260 g buckwheat flour (see Tip)
- 200 g potato starch
- 3 tsp sea salt
- oil, to grease
- water, to spray
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 932.6 kJ / 222.9 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Hidratos de carbono
- 49.8 g
- Gordura
- 1.2 g
- Gordura saturada
- 0.3 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 478.9 mg
Receitas alternativas
Vegan Aquafaba Butter
2hod. 25min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Gluten free sourdough bread
192h 20 min
Seed and nut bread
1 godz. 30 min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20 min
Basic nut butter
30 min
Gluten free flour mix
10 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min