Dispositivos e acessórios
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Preparação 10min
Total 3h
12 slices
Ingredientes
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
478.9 mg
Proteína
4.4 g
Energia
932.6 kJ /
222.9 kcal
Gordura
1.2 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
49.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Gluten free focaccia bread
1h
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Dairy free chocolate coconut custard
15min
Gluten-free goodness pastry
1h
Buckwheat bread
2h 5min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Gluten free pizza dough
2h