Dispositivos e acessórios
Cumin Lamb and Aubergine Stew
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves only15 g
-
olive oil70 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)350 g
-
red onions quartered250 g
-
garlic cloves4
-
lamb shoulder meat, boneless cut in pieces (3-4 cm)700 g
-
ground cumin1 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar20 g
-
Greek yoghurt125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33.2 g
Energia
2888 kJ /
690 kcal
Gordura
55.3 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Easter
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Prawn Curry
30 min