Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Preparação 20min
Total 1h 55min
12 portions
Ingredientes
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
172.3 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1561.1 kJ /
373.1 kcal
Gordura
11.7 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin loaf
1h 45min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Blueberry Coffee Cake
1h
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Edna's lemon curd teacake
40min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Beetroot ciabatta
15h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Roasted fennel dip
35min
Orange and almond cake
2h 20min