Dispositivos e acessórios
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
6.7 mg
Proteína
1.2 g
Energia
341.1 kJ /
81.5 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
13.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Nenhuma avaliação
Pear and ginger paste
26h 25min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Citrus margarita
10min
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Chocolate Fondue
15min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min
Strawberry margarita
5min
Mango daiquiri
5min