Dispositivos e acessórios
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
6.7 mg
Proteína
1.2 g
Energia
341.1 kJ /
81.5 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
13.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min
Focaccia
3h
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Caipiroska
5min
Pickled red onions
1h 50min
Aperol® Spritz
10min
Tequila Sour (Metric)
10min
Jalapeño poppers
35min
Paloma
5min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Caesar salad dressing
10min