Dispositivos e acessórios
Fig and maple bourbon fizz
Preparação 15min
Total 168h 20min
4 glasses
Ingredientes
Fig-infused bourbon
-
bourbon250 g
-
fresh figs (approx. 200 g), cut into halves10
Bourbon fizz
-
ice cubes250 g
-
pure maple syrup2 tsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
Angostura® bitters2 dashes
-
ginger beer600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glass
Sódio
29.6 mg
Proteína
0.4 g
Energia
557.4 kJ /
132.7 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
18.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cocktails
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Minted Moscow mule cocktail
10min
Citrus margarita
10min
Mai Tai
10min
Haupia Pie
3h
Guacamole
10min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Summer daze
10min
Bee sting cake
6h 50min
Kringle
2h 30min
Warm caramel spice martini
1h 15min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Caramelised balsamic reduction
30min