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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crust
- 30 g blanched almonds
- 100 g coconut oil
- 90 g pure maple syrup
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 90 g coconut flour
- ¼ tsp salt
- ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
Filling
- 110 g unsalted butter
- 4 eggs
- 150 g caster sugar
- 100 g lemon juice (approx. 3 lemons)
- 50 g orange juice (approx. 1 large orange)
- whipped cream to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 578.2 kcal / 2428.7 kJ
- Proteína
- 10.7 g
- Gordura
- 39.7 g
- Hidratos de carbono
- 46.5 g
- Fibra
- 7.1 g
- Gordura saturada
- 26.9 g
- Sódio
- 294.2 mg
Receitas alternativas
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
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Gluten free hot cross buns
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Almond biscotti
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Sesame and chia seed loaf
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Gluten free almond sweet shortcrust pastry
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Gluten free ANZAC biscuits
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Gluten free lamingtons
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Gluten free pizza base
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Gluten free carrot and almond cake
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