Lentil curry (dahl)

Lentil curry (dahl)

4.1 126 avaliações
Preparação 20min
Total 30min
6 portions

Ingredientes

  • red lentils
    200 g
  • water
    500 g
  • salt
    1 tsp
  • ground turmeric
    1 tsp
  • pandan leaf tied into a knot
    1
  • coconut cream
    60 g
  • oil
    60 g
  • black mustard seeds
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • fenugreek seeds
    ½ tsp
  • red onion cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh bird's eye chillies (green or red), deseeded if preferred
    2
  • fresh curry leaves
    1 sprig
  • fresh tomato cut into cubes (1 cm)
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 246.2 kcal / 1034 kJ
Proteína 9.6 g
Gordura 13 g
Hidratos de carbono 20.5 g
Fibra 4.4 g
Gordura saturada 3.6 g
Sódio 387 mg

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