Dispositivos e acessórios
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved200 g
-
garlic clove1
-
anchovy fillets, in oil drained2
-
lemon finely grated zest only1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
preserved red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
sea bass fillets (approx. 90 g each)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1225 mg
Proteína
29 g
Energia
1960 kJ /
471 kcal
Gordura
29 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Autumn Dinners
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn Saganaki
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1h 30min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Orzo with Salmon and Spinach
40min