Versões compatíveis
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 956 kJ / 228 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 10 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Blitva
35 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Vegetable Stroganoff
30 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min