Versões compatíveis
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 956 kJ / 228 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 10 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Garlic and White Bean Stew
50 min
Ratatouille
40 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Root Vegetable Gratin
1hod.
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30 min
Portuguese Leeks
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Slow-cooked Chickpea Stew
4j 15 menit
Aubergine and Tomato Pasta
45 min