Dispositivos e acessórios
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Preparação 35min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
leeks halved lengthways then sliced (5 cm)500 g
-
waxy potatoes unpeeled, medium (approx. 80 g each)4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water500 g
-
garlic cloves2
-
red onion (approx. 110 g), quartered1
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
white wine vegan50 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
soy cream for cooking100 g
-
fine sea salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
956 kJ /
228 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Risotto
30min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Vegetable Stroganoff
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Mushroom Stroganoff
30min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min