
Dispositivos e acessórios
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Spiced Quorn
-
onions quartered70 g
-
olive oil25 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
Quorn mince350 g
-
ground cumin1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
water550 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried apricots, pitted halved10
Bulgar Wheat
-
bulgar wheat200 g
-
fresh mint leaves only, chopped5 sprigs
-
olive oil1 dash
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
lemon juice30 g
Nutrição por 1 portion
Energia
303 kcal /
1267 kJ
Proteína
17.8 g
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Meat-free
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda