
Dispositivos e acessórios
Sous-vide Miso Aubergine
Preparação 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
sake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
lemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Nutrição por 1 portion
Energia
156 kcal /
654 kJ
Proteína
4 g
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
13 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
0.9 g
Sódio
670 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda