Dispositivos e acessórios
Sous-vide Miso Aubergine
Preparação 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
4 g
Energia
654 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Tuna Poke Nachos
30min
Asian Chopped Salad
20min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Basil Pesto
10min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Thai Fishcakes
1h 10min