Dispositivos e acessórios
Sous-vide Miso Aubergine
Preparação 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
4 g
Energia
654 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Beetroot Carpaccio
20min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Fresh Pasta Dough
1h
Basil Pesto
10min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Pistachio Pesto
10min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min