Dispositivos e acessórios
Sous-vide Miso Aubergine
Preparação 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
4 g
Energia
654 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Gazpacho
1h 15min
Basil Pesto
10min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min