Dispositivos e acessórios
Sous-vide Miso Aubergine
Preparação 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
4 g
Energia
654 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20h 45min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Asian Vinaigrette
5min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Salsa Verde
10min