Dispositivos e acessórios
Sous-vide Miso Aubergine
Preparação 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
4 g
Energia
654 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Miso Marinade
10min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Fresh Pasta Dough
1h
Gazpacho
1h 15min
Basil Pesto
10min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min