Dispositivos e acessórios
Indochine Chicken Salad
Preparação 30min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
peanuts, roasted, unsalted80 g
-
limes juice only4
-
palm sugar3 tsp
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fish sauce1 Tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
onions quartered60 g
-
garlic cloves2
-
water plus extra for soaking1600 g
-
chicken breasts boneless and skinless, halved on the grain700 g
-
onions thinly sliced60 g
-
water cold, for soaking
-
dried rice noodles200 g
-
water hot, for soaking
-
fresh mint leaves15 g
-
fresh coriander leaf½ bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
42 g
Energia
2096 kJ /
501 kcal
Gordura
25 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A TASTE OF THE WORLD
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Spicy Minced Chicken Salad
30min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Beef Rendang
2h 30min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Thai Burger
35min