Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 60 g onions, cut in halves
- 20 g olive oil
- 120 g ketchup
- 15 g Worcestershire sauce
- 15 g cider vinegar
- 15 g mustard
- ¼ - 1 tsp red chilli sauce (e.g. Tabasco), to taste
- ¼ tsp salt
- 400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 400 g water
- 400 g canned chopped tomatoes
-
1 - 1 ½
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, to taste
ou 1 - 1 ½ vegetable stock cubes, crumbled, to taste - 200 g penne rigate or similar short dried pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1916 kJ / 458 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 4.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Pizzaiola
50min
Cottage pie
1h 15min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min