Dispositivos e acessórios
Quick Lamb Dhansak
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
lamb meat lean, diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil plus 2 Tbsp for frying30 g
-
butternut squash peeled, diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
rogan josh curry paste (or other Indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
water hot500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
357.6 mg
Proteína
32.6 g
Energia
2930.7 kJ /
700.5 kcal
Gordura
43.4 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
12.9 g
Hidratos de carbono
47.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Quick Lamb Dhansak
45min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Beef Madras
1h 30min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Saag
50min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Prawn Bhuna
30min
Lamb Keema with Peas
1h
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min