Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g water
- 130 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g selderij, in stukken gesneden
- 60 g selderij bladeren
- 1 kippenbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 600 g kipfilet, zonder vel, in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 150 g champignons, in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershiresaus (opcional)
- 1 tl citroensap
- 60 g boter, ongezouten, in stukken gesneden
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1693 kJ / 405 kcal
- Proteína
- 39 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 22 g
- Fibra
- 3.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20 min
Steak au Poivre
20min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min