
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g water
- 130 g wortelen in stukken gesneden
- 60 g bleekselderij in stukken gesneden
-
60
g selderij bladeren
ou 50 g verse peterselie -
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
ou 1 kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 600 g kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper plus extra naar smaak
- 150 g verse champignons in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershire saus (opcional)
- 1 tl citroensap
- 60 g ongezouten boter in stukken gesneden
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 405 kcal / 1693 kJ
- Proteína
- 39 g
- Gordura
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Fibra
- 3.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Penne met tonijn
35min
Kip met rode paprika
1h 5min
Champignontaart
Nenhuma avaliação
Griekse varkensstoofpot
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Kip in perziksaus
40min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Kip met warme aardappelsalade
55min