Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
De kip
- 150 g brood, dag oud
- 15 g peterselie
- 150 g kaas, middelhard (bv. Edam)
- 30 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 800 g kippenborstfilets, in stukken (3-4 cm)
- 1 tl fijn zout
- 20 g honing
- 20 g mosterd
De saus en bereiding
- 1000 g melk
- 100 g bloem
- 40 g boter
- 1 citroen, enkel het sap
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 tl mosterd
- 200 g sneetjes spek, in stukken
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 265 kJ / 63 kcal
- Proteína
- 4.8 g
- Hidratos de carbono
- 3.6 g
- Gordura
- 3.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Alpengratin
50 min
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Waterzooi van kip
1h
Kipfilets pizzaiola
55 min
Spaghetti carbonara
40 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Varkenshaasje in papillot
1h
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 dk
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min