Dispositivos e acessórios
Vastensoep
Preparação 15min
Total 30min
6 porties
Ingredientes
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
16.05 g
Energia
1259 kJ /
301 kcal
Gordura
20.65 g
Hidratos de carbono
12.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Nenhuma avaliação
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Bessenmousse
4h 50min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Nenhuma avaliação
Gazpacho
1h 15min
Rudolphs Mocktail
30min
Vegan cheeseburgers
10h
Dim sum 'Sieuw mai'
Nenhuma avaliação
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Gebakken spinazie met eieren
40min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Minipizza’s
1h 20min