Dispositivos e acessórios
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Preparação 15min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portie
Sódio
422 mg
Proteína
37 g
Energia
5694 kJ /
1361 kcal
Gordura
44 g
Fibra
28 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
212 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jouw Cookidoo® 2025 - Groene Goochelaar
10 Receitas
Benelux
Benelux
Zomer BBQ
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dadel curry dip
5min
Hummus
5min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Nenhuma avaliação
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min