Dispositivos e acessórios
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Preparação 15min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portie
Sódio
422 mg
Proteína
37 g
Energia
5694 kJ /
1361 kcal
Gordura
44 g
Fibra
28 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
212 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zomer BBQ
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Bolognese
50min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Zoetzure tempé
50min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Cashew- en kokosmelk
10min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nenhuma avaliação
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Soba noodle mee goreng
40min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nenhuma avaliação
Miso Udon Noedels
20min