Dispositivos e acessórios
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
Preparação 45min
Total 1h 15min
6 porties
Ingredientes
-
hazelnoten150 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit150 g
-
uien in vier gesneden300 g
-
teentjes knoflook20 g
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
couscous200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
water600 g
-
wortelen in schijfjes (5 mm)200 g
-
courgettes in schijfjes (7-10 mm)200 g
-
rode paprika in hapklare brokjes150 g
-
bevroren doperwten100 g
-
feta kaas in kleine blokjes (5 mm)200 g
-
olijfolie plus extra om te besprenkelen
-
verse peterselie (opcional) gehakt, als garnituur2 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
18 g
Energia
2607 kJ /
622 kcal
Gordura
37 g
Fibra
12.4 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofgerecht met tofu
30min
Kokos Dahl
25min
Vegetarische chili
35min
Rucola taart
Nenhuma avaliação
Groentensaus voor pasta
40min
Paella met kidneybonen
55min
Linzenbrood
1h 55min
Chili non Carne
1h
Stevige linzenchili
50min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Vegetarische chili
1h 5min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min