Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème

Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème

Nenhuma avaliação
Preparação 45min
Total 4h
8 sneetjes

Ingredientes

Kruimeldeeg
  • suiker
    40 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten
    170 g
  • bloem
    240 g
  • eierdooier
    1
  • zout
    2 snuifjes
  • vanille-extract, natuurlijk
    ½ tl
  • eiwit
    1
Passievruchtensaus
  • passievruchten het vlees uitgehaald
    8
  • suiker
    50 g
Bavaroiscrème
  • volle melk
    400 g
  • vanille-extract, natuurlijk
    ½ tl
  • eierdooiers
    6
  • suiker
    70 g
  • bloem
    25 g
  • maïszetmeel
    35 g
Montage
  • rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)
    3 - 4

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 sneetje

Sódio 79.4 mg
Proteína 9.4 g
Energia 2274.2 kJ / 543.6 kcal
Gordura 23.2 g
Fibra 5.4 g
Gordura saturada 13.3 g
Hidratos de carbono 77.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...