Dispositivos e acessórios
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Preparação 45min
Total 4h
8 sneetjes
Ingredientes
Kruimeldeeg
-
suiker40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten170 g
-
bloem240 g
-
eierdooier1
-
zout2 snuifjes
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eiwit1
Passievruchtensaus
-
passievruchten het vlees uitgehaald8
-
suiker50 g
Bavaroiscrème
-
volle melk400 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eierdooiers6
-
suiker70 g
-
bloem25 g
-
maïszetmeel35 g
Montage
-
rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)3 - 4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
79.4 mg
Proteína
9.4 g
Energia
2274.2 kJ /
543.6 kcal
Gordura
23.2 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
13.3 g
Hidratos de carbono
77.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kerst menu
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Limoncello-Taart
2h 30min
De eerste hap: Rijstpap
Nenhuma avaliação
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nenhuma avaliação
Romige courgettensoep
35min
Vijgenmosterd
25min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Glutenvrije quiche Lorraine
Nenhuma avaliação
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Nenhuma avaliação
Quiche met kool en broccoli
1h 30min