Dispositivos e acessórios
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Preparação 10min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
17 g
Energia
1991 kJ /
477 kcal
Gordura
8 g
Fibra
8.4 g
Hidratos de carbono
82 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegetarische Wellington
2ч. 10 мин.
Hong Kong rijst met worst
55 мин.
Tagliatelle met broccoli
15 мин.
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3ч. 15 мин.
Spinazierisotto met asperges
40 мин.
Asperge-watermeloen salade
40 мин.
Aziatische groentesoep met tofu
1ч. 30 мин.
Chili van rund met citroenfeta
45 мин.
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 мин.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1ч. 25 мин.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 мин.
Havertaart
Няма оценки