Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst

1.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 40min
4 portie

Ingredientes

  • zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)
    600 g
  • gedroogde tomaten in olie uitgelekt
    100 g
  • tomatenpuree
    30 g
  • teentje knoflook
    2
  • honing
    10 g
  • paneermeel
    50 g
  • zout
    ¾ tl
  • peper, gemalen
    ¼ tl
  • olie om te besprenkelen
  • ui gehalveerd
    70 g
  • broccoliroosje
    150 g
  • paprika in blokjes (1,5 cm)
    150 g
  • wilde rijst mengeling
    200 g
  • water
    600 g
  • groentebouillonpasta
    1 - 1 ½ tl

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 720.7 mg
Proteína 48.6 g
Energia 3317.8 kJ / 793 kcal
Gordura 31 g
Fibra 16.8 g
Gordura saturada 6.7 g
Hidratos de carbono 91.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...