Dispositivos e acessórios
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Preparação 20min
Total 40min
4 portie
Ingredientes
-
zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)600 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt100 g
-
tomatenpuree30 g
-
teentje knoflook2
-
honing10 g
-
paneermeel50 g
-
zout¾ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie om te besprenkelen
-
ui gehalveerd70 g
-
broccoliroosje150 g
-
paprika in blokjes (1,5 cm)150 g
-
wilde rijst mengeling200 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 - 1 ½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
720.7 mg
Proteína
48.6 g
Energia
3317.8 kJ /
793 kcal
Gordura
31 g
Fibra
16.8 g
Gordura saturada
6.7 g
Hidratos de carbono
91.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ready, Set, Cook!
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Nenhuma avaliação
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Spaghetti Bolognese
40min
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Portugees crème brûlée
25min
Zalm met rijst en champignons
30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nenhuma avaliação
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min