
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 sprigs fresh mint leaves only
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt to season
- ground black pepper to season
- 200 g canned Morello cherries pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt to season
- ground black pepper to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves of choice, leaves separated
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1227.5 kcal / 5155.8 kJ
- Proteína
- 29.9 g
- Gordura
- 99.2 g
- Hidratos de carbono
- 23.6 g
- Fibra
- 1.9 g
- Gordura saturada
- 32.4 g
- Sódio
- 217.9 mg
Receitas alternativas
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Gougères
55min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Crab linguine
30min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min