Dispositivos e acessórios
Duck and cherry salad
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Herb dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
white wine vinegar2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
canned Morello cherries pitted200 g
Duck breasts
-
duck breasts, skin on (approx. 800 g)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Tarragon cream sauce
-
egg yolks3
-
caster sugar50 g
-
tarragon vinegar (see Tips)30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream120 g
Assembly
-
lettuce leaves of choice, leaves separated1 bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
217.9 mg
Proteína
29.9 g
Energia
5155.8 kJ /
1227.5 kcal
Gordura
99.2 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
32.4 g
Hidratos de carbono
23.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Béarnaise sauce
10min
Thai-style fish cakes
30min
Satay sauce
15min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Chicken banh mi
4h 35min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Guacamole with mango
10min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min