Dispositivos e acessórios
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Preparação 10min
Total 25h 20min
6 portions
Ingredientes
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
15.8 mg
Proteína
7.9 g
Energia
2107 kJ /
503.6 kcal
Gordura
37.5 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
28.6 g
Hidratos de carbono
40.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A taste of Gwinganna
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Pumpkin soup
30min
Basil pesto
10min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Coconut and beetroot balls
40min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Healthy banana bread
1h 15min
Quick porridge
10min