Dispositivos e acessórios
Rosemary and bacon stuffed onions
Preparação 25min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
Stuffed onions
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
water1450 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat6
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
olive oil20 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
rindless bacon rashers cut into pieces (1 cm)80 g
-
pouring (whipping) cream40 g
Crumb topping
-
crusty bread cut into pieces (3 cm)20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
olive oil for drizzling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
591 mg
Proteína
9.2 g
Energia
825.7 kJ /
196.5 kcal
Gordura
16.5 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
6.6 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Varoma: Entertaining made easy
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Bloody Mary
10min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1h
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Asian dipping sauce
25min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Mojito-style cocktail
10min