Sunny gazpacho

Sunny gazpacho

4.3 14 avaliações
Preparação 25min
Total 25min
8 portions

Ingredientes

  • sourdough bread cut into slices
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • smoked paprika
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    120 g
  • sherry vinegar plus extra to season
    50 g
  • heirloom yellow tomatoes
    600 g
  • yellow capsicum cut into halves and deseeded
    1
  • Lebanese cucumber peeled and cut into pieces
    1
  • white onion
    20 g
  • water
    100 g
  • ice cubes
    100 g
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • white pepper plus extra to season
    ½ tsp
Assembly
  • smoked paprika for garnishing
  • extra virgin olive oil for garnishing
  • Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
    1
  • garlic flowers for garnishing (optional)
  • fresh chives for garnishing

Nutrição por 1 portion

Energia 202.2 kcal / 846.2 kJ
Proteína 2.9 g
Gordura 15.5 g
Hidratos de carbono 14.3 g
Fibra 2 g
Gordura saturada 2.4 g
Sódio 373.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...