
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dressing
- 1 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sumac plus extra to serve
- 1 tsp ground cumin
Salad
- 9 sprigs fresh mint leaves only
- 9 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 400 g cauliflower cut into florets (approx. 3 cm)
- 145 g red onion cut into quarters
- 100 g carrot cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 fennel bulb trimmed and cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 2 Lebanese cucumbers cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 400 g canned chickpeas rinsed and drained (approx. 230 g after draining)
- 200 g tomatoes cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 1 tbsp white sesame seeds toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 170.8 kcal / 718 kJ
- Proteína
- 6 g
- Gordura
- 9.3 g
- Hidratos de carbono
- 12.3 g
- Fibra
- 7 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Sódio
- 238.7 mg
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