Dispositivos e acessórios
Fermented beetroot dip
Preparação 20min
Total 25h
660 g
Ingredientes
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Beetroot dip
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 660 g
Sódio
2740.9 mg
Proteína
44.6 g
Energia
6546.7 kJ /
1564.7 kcal
Gordura
115.6 g
Fibra
20.7 g
Gordura saturada
19.8 g
Hidratos de carbono
109.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free pizza base
35min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min