Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

5.0 6 avaliações
Preparação 20min
Total 25h
660 g

Ingredientes

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • filtered water for soaking
Beetroot dip
  • beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)
    2

Nutrição por 660 g

Energia 1564.7 kcal / 6546.7 kJ
Proteína 44.6 g
Gordura 115.6 g
Hidratos de carbono 109.5 g
Fibra 20.7 g
Gordura saturada 19.8 g
Sódio 2740.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...