Dispositivos e acessórios
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
Preparação 40min
Total 3h 50min
8 portions
Ingredientes
Shortcrust pastry
-
glutinous rice100 g
-
white chia seeds1 tbsp
-
blanched almonds40 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting50 g
-
potato starch20 g
-
fine salt½ tsp
-
unsalted butter80 g
-
egg yolks2
-
chilled water1 tbsp
Cream cheese filling
-
pouring (whipping) cream60 g
-
eggs2
-
caster sugar50 g
-
gluten free flour mix (see Tips)2 tsp
-
cream cheese250 g
-
sour cream60 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Fruit topping
-
fresh mixed berries (see Tips)250 g
-
kiwifruit peeled and cut into thin slices1
-
orange juice room temperature150 g
-
caster sugar60 g
-
agar agar powder1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
269.5 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1854.6 kJ /
441.5 kcal
Gordura
29 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
16.4 g
Hidratos de carbono
37.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crème brûlée
7h
Marble cake
2h
Lemon cake
2h
Chocolate ice cream
12h
Butter biscuits
50min
Chocolate ganache
20min
White chocolate mousse cups
3h 35min
Damper with golden syrup butter
40min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Fruit ice cream
10min
Too easy chocolate cake
50min