Dispositivos e acessórios
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
Preparação 40min
Total 3h 50min
8 portions
Ingredientes
Shortcrust pastry
-
glutinous rice100 g
-
white chia seeds1 tbsp
-
blanched almonds40 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting50 g
-
potato starch20 g
-
fine salt½ tsp
-
unsalted butter80 g
-
egg yolks2
-
chilled water1 tbsp
Cream cheese filling
-
pouring (whipping) cream60 g
-
eggs2
-
caster sugar50 g
-
gluten free flour mix (see Tips)2 tsp
-
cream cheese250 g
-
sour cream60 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Fruit topping
-
fresh mixed berries (see Tips)250 g
-
kiwifruit peeled and cut into thin slices1
-
orange juice room temperature150 g
-
caster sugar60 g
-
agar agar powder1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
269.5 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1854.6 kJ /
441.5 kcal
Gordura
29 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
16.4 g
Hidratos de carbono
37.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked cheesecake
2h 55min
Crème brûlée
7h
Tiramisu
5h 20min
Classic zabaglione
15min
Kashta cream
10min
Cheese sambousek
1h 45min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min