Dispositivos e acessórios
Douhua (savoury bean curd)
Preparação 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
-
vinegar1 tsp
-
soy sauce3 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
red chilli oil (optional)1 tsp
-
fried shallots to serve
-
spring onion/green onion to serve
-
long red chilli to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
162.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
233.4 kJ /
55.8 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Boiled pasta
20min
Pad Thai
1h
KL Hokkien Noodles
35min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Browned pork mince
20min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Pizza Bianca
40min
Cheeseburger sliders
2h 40min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min