Dispositivos e acessórios
Douhua (savoury bean curd)
Preparação 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
-
vinegar1 tsp
-
soy sauce3 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
red chilli oil (optional)1 tsp
-
fried shallots to serve
-
spring onion/green onion to serve
-
long red chilli to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
162.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
233.4 kJ /
55.8 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fresh jalapeño dip
5min
Gula Melaka Kaya
35min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Beef Rendang
1h 30min
Potato and Rosemary Focaccia
Nenhuma avaliação
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Dairy-free coconut ice cream
Nenhuma avaliação
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Pan de Sal
2h 20min
All-in-one chicken congee
35min