
Dispositivos e acessórios
Apple, pear and bay leaf cake
Preparação 15min
Total 1h 15min
10 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing150 g
-
buckwheat160 g
-
raw almonds100 g
-
Rapadura sugar120 g
-
dried bay leaf1
-
pear (approx. 100 g), peeled and cored1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
eggs3
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
-
Granny Smith apple peeled, cored and cut into thin slices (5 mm)1
-
brown sugar for sprinkling
-
whipped cream to serve (see Tips) (optional)
Nutrição por 1 portion
Energia
363.3 kcal /
1525.8 kJ
Proteína
6.6 g
Gordura
24.6 g
Hidratos de carbono
28.9 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
12.1 g
Sódio
108.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia