Apple, pear and bay leaf cake

Apple, pear and bay leaf cake

4.5 29 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 15min
10 portions

Ingredientes

  • unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
    150 g
  • buckwheat
    160 g
  • raw almonds
    100 g
  • Rapadura sugar
    120 g
  • dried bay leaf
    1
  • pear (approx. 100 g), peeled and cored
    1
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • eggs
    3
  • baking powder
    2 tsp
  • salt
    1 pinch
  • Granny Smith apple peeled, cored and cut into thin slices (5 mm)
    1
  • brown sugar for sprinkling
  • whipped cream to serve (see Tips) (optional)

Nutrição por 1 portion

Energia 363.3 kcal / 1525.8 kJ
Proteína 6.6 g
Gordura 24.6 g
Hidratos de carbono 28.9 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 12.1 g
Sódio 108.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...