Dispositivos e acessórios
Apple, pear and bay leaf cake
Preparação 15min
Total 1h 15min
10 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing150 g
-
buckwheat160 g
-
raw almonds100 g
-
Rapadura sugar120 g
-
dried bay leaf1
-
pear (approx. 100 g), peeled and cored1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
eggs3
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
-
Granny Smith apple peeled, cored and cut into thin slices (5 mm)1
-
brown sugar for sprinkling
-
whipped cream to serve (see Tips) (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
108.5 mg
Proteína
6.6 g
Energia
1525.8 kJ /
363.3 kcal
Gordura
24.6 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
12.1 g
Hidratos de carbono
28.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Orange and almond cake
2h 20min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Quark chocolate mousse
1h 10min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Pear and chocolate frangipane
2h
Buckwheat bread
2h 5min
Pulse and pumpkin curry
30min
Chocolate and nut biscuits
55min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h