Dispositivos e acessórios
Panforte
Preparação 15min
Total 1h 30min
12 portions
Ingredientes
-
butter for greasing
-
cocoa powder plus extra for dusting40 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces100 g
-
dried figs160 g
-
hazelnuts roasted and skins removed150 g
-
blanched almonds120 g
-
plain flour110 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
ground black pepper (optional)½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
chilli powder (optional)½ tsp
-
light brown sugar200 g
-
honey210 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
32.5 mg
Proteína
7 g
Energia
1638 kJ /
390 kcal
Gordura
17 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quince paste
4 Std. 10 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Gluten free fruit mince pies
1 Std. 15 Min
Spiced cherry brioche wreath
2 Std. 20 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min