Versões compatíveis
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Proteína
- 23.5 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Gordura
- 33.6 g
- Fibra
- 5.6 g
Receitas alternativas
Silky sweet potato mash
25 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Cauliflower mash
25 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Venison Wellington
3h 30min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min