
Versões compatíveis
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt to taste (see Tips)
- ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil for shallow frying
- spinach pesto to serve (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 495.9 kcal / 2082.6 kJ
- Proteína
- 23.5 g
- Gordura
- 33.6 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Fibra
- 5.6 g
Receitas alternativas
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Caesar salad dressing
10 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Béarnaise sauce
20 min
Silky sweet potato mash
25 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Cauliflower mash
25 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24 godz. 35 min