Versões compatíveis
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 60.5 g
- Gordura
- 43.9 g
- Gordura saturada
- 13.3 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 61.5 mg
Receitas alternativas
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Sweet shortcrust pastry
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free chicken and leek pies
3ωρ. 20 λεπτ.
Meringues
5 Std.
Vanilla bean marshmallows
2 godz. 15 min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30 min
Custard
10 Min
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min