Versões compatíveis
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 60.5 g
- Gordura
- 43.9 g
- Gordura saturada
- 13.3 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 61.5 mg
Receitas alternativas
Gluten free fruit mince pies
1 Std. 15 Min
Gluten free scones
30 min
Custard
10 min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5 min
Steamed coconut custards
45 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Honey crème caramels
25h 55 min
Samosa with fresh tomato chutney
2j
Crème brûlée
7 Std.
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min