Dispositivos e acessórios
Summer fruits in mulled cider syrup
Preparação 10min
Total 45min
4 jars
Ingredientes
Mulled cider
-
brown sugar to taste50 g
-
water200 g
-
orange zest (approx. 5 x 1.5 cm), no white pith3 pieces
-
orange juice (approx. 1 orange)60 g
-
cinnamon quills plus extra to serve2
-
whole cloves6
-
ground nutmeg¼ tsp
-
cardamom pod crushed2
-
star anise2
-
alcoholic apple cider750 g
Cider fruit
-
vanilla beans2
-
cinnamon quills2
-
white balsamic vinegar30 g
-
caster sugar100 g
-
orange zest only, no white pith1
-
strawberries washed and hulled400 g
-
fresh raspberries125 g
-
peach flesh only, cut into slices (1 cm)1
-
nectarines flesh only, cut into slices (1 cm)2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 jar
Sódio
31 mg
Proteína
4.8 g
Energia
1466 kJ /
349 kcal
Gordura
0.8 g
Fibra
12 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
76 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Panforte
1h 30min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Chocolate mousse soufflés
55min
Custard
10min
Cream of tomato soup
25min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Saffron arancini
25h 25min
Ginger bundt cake
1h
Creamy honey mustard chicken
1h
Banana berry mini loaves
1h 30min
Stuffed zucchini
1h 5min
Vanilla protein balls
20min