Dispositivos e acessórios
Hazelnut dukkah with fennel
Preparação 5min
Total 50min
25 portions
Ingredientes
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
46 mg
Proteína
0.9 g
Energia
105.3 kJ /
25.1 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
0.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cypriot grain salad
45min
Sweet spiced nuts
1h
Dessert dukkah
1h
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Crunchy nut snaps
3h 45min
Buckwheat bread
2h 5min
Falafel crackers
40min
Almond biscotti
3h 30min
Orange and almond cake
2h 20min