Dispositivos e acessórios
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
Preparação 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
spring onions cut in pieces25 g
-
fresh parsley5 g
-
fresh mint leaves only5 g
-
lemons 1 sliced and thin peelings of skin of ½1 ½
-
couscous100 g
-
water boiling120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
sea bass fillets2
-
olive oil½ tsp
-
water for steaming1000 g
-
tenderstem broccoli150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
28.8 g
Energia
1287 kJ /
308 kcal
Gordura
8.5 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All-in-one Meals
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1hod. 20min.
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min.
Cod with Pistachio and Couscous
30min.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min.
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min.
Orzo with Salmon and Spinach
40min.