Dispositivos e acessórios
Risotto with zucchini and prawns
Preparação 30min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
raw prawns heads and tails intact12 - 16
-
olive oil50 g
-
water1000 g
-
zucchini cut into pieces (2 cm)200 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
lemon juice1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
839.8 mg
Proteína
21.9 g
Energia
2399.3 kJ /
571.3 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
65.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Zucchini
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salmon and fennel risotto
30 Min
Risotto verde
45 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Creamed spinach
15 Min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 Min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Asparagus risotto
40 Min
Classic mushroom risotto
30 Min