Dispositivos e acessórios
Creamy capsicum and zucchini soup
Preparação 30min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)300 g
-
zucchini 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)300 g
-
olive oil40 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
cayenne pepper1 pinch
-
water500 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
129.9 mg
Proteína
3 g
Energia
740.8 kJ /
176.3 kcal
Gordura
15 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Zucchini
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tuscan bean soup
40min
Spicy cauliflower soup
20min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Creamy tomato and basil soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Hearty seven vegetable soup
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min