
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 300 g zucchini 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)
- 40 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch cayenne pepper
- 500 g water
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 176.3 kcal / 740.8 kJ
- Proteína
- 3 g
- Gordura
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 6.4 g
- Fibra
- 3.3 g
- Gordura saturada
- 4.5 g
- Sódio
- 129.9 mg
Receitas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40min
Carrot and coriander soup
30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Vegetable soup
35min
Spicy cauliflower soup
20min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Cream of mushroom soup
20min
Creamy tomato and basil soup
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min